fleimio minivaunu

680.00  sis. Alv.

+ Toimituskulut

fleimio minivaunu on sivupöytä, jossa on pyörät. Se toimitetaan kokoonpantuna ja kahdella fleimio välitasolla.

Minivaunua voi käyttää sivu- tai yöpöytänä, design-kantotelineenä polttopuille tai lasten halkovaununa.

mitat:   59 x 39 x 28 cm
paino:   4,6 kg
materiaali:  Suomalainen koivu
värit:   valkoinen, harmaa, musta, punainen
design:  Tero Jakku (TaM) & fleimio.

Poista

Kuvaus

fleimio minivaunu on sivupöytä, jossa on pyörät. Mini-vaunua voi käyttää sivu- tai yöpöydän lisäksi design-kantotelineenä polttopuille tai lasten halkovaununa. Sen on suunnitellut suomalainen Tero Jakku (TaM) yhteistyössä fleimio kanssa.

Mini on valmistettu Suomessa, suomalaisesta koivuvanerista, jonka pinta on laminoitu. Tuote on suunniteltu käytettäväksi sisätiloissa. Tuote toimitetaan kokoonpantuna ja niin, että siinä on kaksi fleimio välitasoa.

fleimio minivaunun käyttö on miellyttävää ja hiljaista, koska siinä on pyörät, joissa on korkealaatuiset kumirenkaat. fleimio minivaunua voi käyttää sivu-, sohva- tai yöpöytänä. Siinä voi säilyttää omaan sisustukseen sopivia tavaroita.

Tuote toimitetaan kahdella fleimio välitasolla: toinen on pohjassa ja toinen ylhäällä ja molemmat saman värisiä kuin itse vaunu. Ylemmän välitason voi poistaa ja vaihtaa fleimio viinitasoon tai eriväriseen välitasoon. fleimio mini on saatavana neljän värisenä.


fleimio mini (valkoinen)


fleimio mini (harmaa)


fleimio mini (musta)


fleimio mini (punainen)

fleimio mini pysyy hyvässä kunnossa, kun pyyhit sen silloin tällöin neutraalilla pesunesteellä kostutetulla pyyhkeellä. Näin poistat myös pienet tahrat sen kyljistä. Pinta on hyvä kuivata pyyhkimisen jälkeen. Tuote on suunniteltu sisäkäyttöön. Mikäli päätät käyttää sitä ulkona, käytä sitä tasaisilla pinnoilla ja tarkista että renkaiden mukana ei tule likaa tai kiviä. fleimio mini -vaunua voi käyttää kodin ja mökin sisustukseen, sekä ravintoloissa, hotelleissa, toimistoissa, julkisissa tiloissa että myymälöissä. toimistoissa, julkisissa tiloissa että myymälöissä.

 


fleimio mini (musta) kirjoilla


fleimio mini (harmaa) polttopuilla


fleimio mini (valkoinen) oluella


fleimio mini (punainen) vinyylilevyillä

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Musta, Punainen, Valkoinen, Harmaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “fleimio minivaunu”