fleimio monitoimivaunu

1 ,400.00  sis. Alv.

+toimituskulut

fleimio monitoimivaunu on monikäyttöinen design-huonekalu pyörillä. Vaunua voit käyttää esim. aikakauslehtien, kirjojen tai vaatteiden säilytykseen ja kuljetukseen tai tarjoiluvaununa viineille.

Monitoimivaunu toimitetaan kokoonpantuna ja viidellä fleimio väli- tai viinitasolla. Ilmoita tilatessasi haluatko vaunun väli- vai viinitasoilla.

mitat:   99 x 39 x 28 cm
paino:   6,6 kg
materiaali: suomalainen koivuvaneri
värit:   valkoinen, harmaa, musta, punainen
valmistusmaa:   Suomi
design:   Tero Jakku (TaM) & fleimio

Poista

Kuvaus

fleimio monitoimivaunu on muuten kuten fleimio original halkovaunu, mutta siinä on mukana viisi väli- tai viinitasoa.

Välitasoilla voi säilyttää ja kuljettaa aikakauslehtiä, vaatteita, vinyylilevyjä tai kirjoja. Viinitasoilla varustettuna se on tarjoiluvaunu viineille. fleimio pussin avulla vaunusta voi taas tehdä elegantin pyykkikorin.

fleimio original monitoimivaunu on saatavana neljän värisenä.


fleimio monitoimivaunu (harmaa) + 2 välitasoa vinyylilevyillä


fleimio monitoimivaunu (harmaa) + 5 välitasoa aikakauslehdillä


fleimio monitoimivaunu (musta) + 5 välitasoa tyhjänä


fleimio monitoimivaunu (valkoinen) + 5 viinitasoa tyhjänä

Omalla fleimio monitoimivaunullasi voi olla vuoden mittaan monia käyttötarkoituksia. Sen  käyttötarkoitusta on helppo vaihdella siihen saatavien lisätarvikkeiden avulla. Lisätarvikkeita ovat:

Välitasojen avulla siinä voi säilyttää ja kuljettaa aikakauslehtiä, vaatteita, vinyylilevyjä tai kirjoja, viinitasot tekevät vaunusta tarjoiluvaunun viineille – fleimio pussi tekee vaunusta elegantin pyykkikorin.

fleimio monitoimivaunu, missä on mukana viinitasot, mahtuu max 10 pulloa viiniä tai 10 maitopurkkia. Väli- tai viinitasot
on helppo lisätä ja poistaa.

fleimio monitoimivaunu pysyy hyvässä kunnossa, kun pyyhit sen silloin tällöin neutraalilla pesunesteellä kostutetulla pyyhkeellä. Näin poistat myös pienet tahrat sen kyljistä. Pinta on hyvä kuivata pyyhkimisen jälkeen. Tuote on suunniteltu sisäkäyttöön. Mikäli päätät käyttää sitä ulkona, käytä sitä tasaisilla pinnoilla ja tarkista että renkaiden mukana ei tule likaa tai kiviä. fleimio monitoimivaunua voi käyttää kodin ja mökin sisustukseen, sekä ravintoloissa, hotelleissa, toimistoissa, julkisissa tiloissa että myymälöissä.


Koti / Tuusula (aikakauslehdet)


Ravintola Into Gustavelund / Tuusula (viinivaunu)

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Musta, Punainen, Valkoinen, Harmaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “fleimio monitoimivaunu”