Ale!

fleimio original

480.00  sis. Alv.

(alennettu hinta voimassa 30.9.2021 saakka)
+toimituskulut 

fleimio original on monipuolinen puinen huonekalu, jossa on pyörät. Tuote toimitetaan kokoonpantuna ja yhdellä fleimio välitasolla.

Tuotteeseen sopii kolme väli- tai viinitasoa tai fleimio pussi. Väli- tai viinitasoja ja pusseja voi tilata erikseen lisää.

mitat:   99 x 39 x 28 cm
paino:   6 kg
materiaali: suomalainen koivuvaneri
malli:  3 väli- tai viinitason paikkaa
värit:   valkoinen, harmaa, musta, punainen
valmistusmaa:  Suomi
design:  Tero Jakku (TaM)

Poista

Kuvaus

fleimio original on  puinen huonekalu, jossa on pyörät. Sen on suunnitellut suomalainen Tero Jakku (TaM). Se on valmistettu suomalaisesta koivuvanerista, jonka pinta on laminoitu. Tuote on suunniteltu käytettäväksi sisätiloissa. Alunperin fleimio original suunniteltiin huonekaluksi, missä on helppo säilyttää ja kuljettaa polttopuita. Tuote toimitetaan kokoonpantuna ja yhdellä fleimio
välitasolla. fleimio original -tuotteen käyttö on miellyttävää ja hiljaista, koska siinä on pyörät, joissa on korkealaatuiset kumirenkaat. fleimio original -vaunuun voi tilata kolme  väli- tai viinitasoa tai fleimio pussin, joiden avulla tuotteen käyttötarkoitusta voi muuttaa. Mikäli tarvitset vaunun, jossa on paikkoja viidelle  väli- tai viinitasolle, lue lisää fleimio original 5 -tuotteesta.

fleimio original -tuote on saatavana neljän värisenä ja kolmella väli- tai viinitason paikalla. Projekteihin tuotetta on saatavilla myös muun värisenä. Lisätietoa projektien osalta saa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jussi @ fleimio.com.


fleimio original (valkoinen)


fleimio original (harmaa)


fleimio original (musta)


fleimio original (punainen)

 

 

Omalla fleimio original -vaunullasi voi olla vuoden mittaan monia käyttötarkoituksia. Sen  käyttötarkoitusta on helppo vaihdella siihen saatavien lisätarvikkeiden avulla. Lisätarvikkeita ovat:

Lisätarvikkeiden avulla siinä voi säilyttää ja kuljettaa aikakauslehtiä, farmareita, leluja, levyjä, viiniä tai kirjoja – tai fleimio pussin avulla fleimio original -vaunusta voi tehdä elegantin pyykkikorin.

fleimio lisähyllyt / regular shelves


fleimio välitasot

fleimio wine shelves


fleimio viinitasot

fleimio bags four colours folded


fleimio pussit

fleimio original -vaunusi pysyy hyvässä kunnossa, kun pyyhit sen silloin tällöin neutraalilla pesunesteellä kostutetulla pyyhkeellä. Näin poistat myös pienet tahrat sen kyljistä. Pinta on hyvä kuivata pyyhkimisen jälkeen. Tuote on suunniteltu sisäkäyttöön. Mikäli päätät käyttää sitä ulkona, käytä sitä tasaisilla pinnoilla ja tarkista että sisään tullessa ei mukana tule likaa tai
kiviä. fleimio original -vaunua voi käyttää kodin ja mökin sisustukseen, sekä ravintoloissa, hotelleissa, toimistoissa, julkisissa tiloissa että myymälöissä.


Koti Heikkinen / Jyväskylä


Koti / Mäntyharju

Arctic TreeHouse hotel lobby with fleimio trolley original


Arctic TreeHouse Hotelli vastaanotto / Rovaniemi

fleimio trolley in Pajulahti fireplace room


Pajulahti Liikuntakeskus / Nastola


Krapi Hotelli / Tuusula


fleimio original (punainen) Rukka sadetakeilla + 1 extra välitaso


fleimio original (valkoinen) polttopuilla


fleimio original (musta) + fleimio pussi


fleimio original (valkoinen) polttopuut ja kirjat + 1 extra
välitaso


fleimio original (valkoinen ja musta) farmarit + 1 extra välitaso

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Musta, Punainen, Valkoinen, Harmaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “fleimio original”