fleimio tuoterekisteröinti

9.00  sis. Alv.

fleimio-tuoterekisterinumero on yksilöllinen numerosarja, joka on kaiverrettu haponkestävästä teräksestä valmistettuun tyylikkääseen kylttiin, joka asennetaan fleimio-tuotteeseen ja jolle merkitään omistaja. Se tekee tuotteestasi uniikin, lisää omistamasi fleimio-tuotteen arvoa ja estää kopiointia.

Kuvaus

Rekisteröi oma 2011-2019 hankkimasi fleimio-tuote tilaamalla fleimio-tuoterekisteröinti. fleimio-tuoterekisteröinti tekee tuotteestasi uniikin. Lisäksi yksilöllisen rekisterinumeron tarkoituksena on lisätä fleimio-tuotteiden arvoa ja estää fleimio-tuotteiden kopiointia ja piraattivalmistusta.

fleimio-tuoterekisterinumero on yksilöllinen numerosarja, joka on kaiverrettu haponkestävästä teräksestä valmistettuun tyylikkääseen kylttiin, joka asennetaan fleimio-tuotteeseen ja jolle merkitään omistaja. Kun olet rekisteröinyt oman fleimio-tuotteesi, löydät omat fleimio-tuoterekisteröinnit osoitteesta https://www.fleimio.fi/minun-tili/

Tuoterekisteröinnin voi tilata kaikkiin fleimio-tuotteisiin:

  • fleimio original (ex fleimio wood trolley, fleimio trolley, fleimio halkovaunu)
  • fleimio original 5 (ex fleimio wine trolley)
  • fleimio mini
  • fleimio käpy -seinähylly
  • fleimio shoe helper
  • fleimio acoustic stand
  • fleimio woodhopper

Kun olemme käsitelleet hakemuksesi, lähetämme sinulle oman uniikin fleimio rekisterinumeron ja sen asennusohjeet postitse. Uusissa, tammikuusta 2020 alkaen,  tilatuissa fleimio-tuotteissa on tuoterekisteröinti jo automaattisesti mukana, joten niihin sitä ei tarvitse erikseen tilata.

Mikäli joskus haluat myydä oman fleimio-tuotteesi uudelle omistajalle, niin fleimio-tuoterekisteröinti kertoo uudelle omistajalle, että kyseinen fleimio-tuote on aito. Uusi omistaja on hyvä rekisteröidä uudeksi fleimio-tuotteen omistajaksi myynnin yhteydessä.

Tietoa fleimio-tuoterekisteröintiin liittyvästä tietosuojasta löydät https://www.fleimio.fi/fleimio-tietosuoja/

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “fleimio tuoterekisteröinti”