fleimio tuoterekisteröinti

9.00  sis. Alv.

fleimio-tuoterekisterinumero on yksilöllinen numerosarja, joka on kaiverrettu haponkestävästä teräksestä valmistettuun kylttiin, joka asennetaan fleimio-tuotteeseen ja jolle merkitään omistaja. Se tekee tuotteestasi uniikin, lisää omistamasi fleimio-tuotteen arvoa ja estää kopiointia.

Mitat: 4 x 1 x 0,3 cm
Materiaali: haponkestävä teräs (tarra takapuolella)

Kuvaus

fleimio-tuoterekisteröinti kehitettiin estämään fleimio-tuotteiden kopiointi. Tuoterekisteröinti tarkoittaa sitä, että sen hankkinut kiinnittää omaan fleimio-tuotteeseen yksilöllisen rekisterinumero ja hänet merkitään kyseisen tuotteen omistajaksi.Yksilöllinen rekisterinumero tekee tuotteestasi uniikin, lisää tuotteen arvoa ja estää fleimio-tuotteiden kopiointia ja piraattivalmistusta.

Uniikki rekisterinumero on kaiverrettu haponkestävästä teräksestä valmistettuun tyylikkääseen kylttiin, joka kiinnitetään tuotteeseen sen taustalla olevan tarran avulla. Tuotekohtaiset ohjeet kiinnityksestä lähetetään rekisterinumeron mukana.

Tuoterekisteröinnin voi tilata kaikkiin vuosina 2011-2019 ostettuihin fleimio-tuotteisiin:

  • fleimio halkovaunu original (ex fleimio wood trolley, fleimio trolley, fleimio halkovaunu)
  • fleimio monitoimivaunu (ex fleimio original 5 ja fleimio wine trolley)
  • fleimio minivaunu
  • fleimio käpy -seinähylly (engl fleimio pine cone)
  • fleimio shoe helper
  • fleimio acoustic stand (kitarateline)
  • fleimio woodhopper

Kun olemme käsitelleet hakemuksesi, lähetämme sinulle oman uniikin fleimio rekisterinumeron ja sen asennusohjeet postitse.

Ensimmäinen fleimio-tuote kehitettiin vuonna 2010. fleimio tuoterekisteröinti kehitettiin vasta vuonna 2019. Tammikuusta 2020 alkaen hankituissa fleimio-tuotteissa on tuoterekisteröinti jo automaattisesti mukana.

Mikäli joskus haluat myydä oman fleimio-tuotteesi uudelle omistajalle, niin fleimio-tuoterekisteröinti kertoo uudelle omistajalle, että kyseinen fleimio-tuote on aito. Uusi omistaja on hyvä rekisteröidä uudeksi fleimio-tuotteen omistajaksi myynnin yhteydessä.

Kun olet rekisteröinyt oman fleimio-tuotteesi, löydät omat fleimio-tuoterekisteröinnit osoitteesta https://www.fleimio.fi/minun-tili/. Tietoa fleimio-tuoterekisteröintiin liittyvästä tietosuojasta löydät https://www.fleimio.fi/fleimio-tietosuoja/

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “fleimio tuoterekisteröinti”