Tuusulan keskustan liikkeiden yhteistapahtuma 24.10., Kekrit – mielelle ja kielelle

KEKRIT – mielelle ja kielelle
Tuusulan keskustan liikkeiden yhteistapahtuma 24.10.2020

Tuusulan keskustan liikkeet järjestävät 24.10. Kekrit – mielelle ja kielelle -tapahtuman, minkä tavoitteena on saada tuusulalaiset liikkeelle ja tutustumaan Tuusulan liikkeiden palveluihin. Tapahtumassa Tuusulan liikkeet tarjoavat Kekri-tarjouksia ja Kekri-tapahtumia koko perheelle omissa tiloissaan.

Kekri-tunnus selityksillä

Kekrit on ilon juhla. Kekrit – mielelle ja kielelle -tapahtuma järjestetään jokaisen mukana olevan liikkeen tiloissa, mikä tarkoittaa sitä, että kyseessä ei ole mikään massatapahtuma. Jokainen mukana oleva liike pitää huolen turvaväleistä ja hygieniasta liikkeessään. Kekrit – mielelle ja kielelle tarjoaa nähtävää koko päiväksi.

Kekri-tapahtuman ohjelma ja tarjoukset tarkentuvat lokakuun aikana. Kannattaa seurata mukana olevien yritysten loistavia Kekri-tarjouksia ja -tapahtumatietoja jo ennen 24.10. näiden yritysten verkkosivuilta ja sosiaalisesta mediasta ja liikkeistä, jotta voi suunnitella oman Kekri-päivän hyvin. Tuusulan keskustan liikkeet sijaitsevat pienellä alueella. Niihin voi käydä tutustumassa koko perheen voimin vaikka kävellen.

Kekri-tapahtuman aikana voi esimerkiksi hankkia kukkia kotiin, hyvinvointituotteita, silmälaseja, ruokaa – ja voi käydä paikallisessa ravintolassa syömässä Kekri-aterioita. Kekri-tapahtuman aikana voi käydä ottamassa Kekri-kampauksen tai käydä kauneudenhoidossa. fleimio-liikkeen luona tulee 24.10. olemaan Kekri-tori, missä paikalliset yritykset Tuusulasta, joille ei ole omaa kivijalkaliikettä, tulevat  esittelemään tuotteitaan ja palveluitaan fleimio design-art-work -liikkeen luo. Esillä on mm. Nurkka 10:n Kekri-herkkuja, Botanicos -kauneustuotteita sekä käsintehtyjä Savage Finn Chocolatesin herkkuja. Sisällä fleimio-liikkeessä tulee olemaan ohjelmaa lapsille ja lapsen mielisille sekä elävää musiikkia.

Gustavelundin Ravintola Into tarjoaa koko päivän ja illan Kekri-buffetin, hinta 30 € (lapset 4-12v 15 €). Kekri-tapahtuma huipentuu Gustavelundissa Kekri-kokon polttoon ja tunnelmatuliin laavulla rannassa klo 19:00. Paikalla on paloauto paikalla kokon polttamisen ajan. Grillistä saa Kekri-makkaraa ja ohjelmapalvelu Sportuna järjestää Kekri-henkisiä kisailuja tapahtumateltassa.

Tuusulan keskustan liikkeet markkinoivat Kekri-tapahtumaa yhteisellä ilmoittelulla, joka julkaistaan Keski-Uusimaa -lehdessä 23.10. sekä Keski-Uusimaan led-näyttötaululla vko 43 ajan. Lisäksi jokainen mukana oleva liike markkinoi oman liikkeen Kekri-tapahtumaa omassa liikkeessään sekä verkossa.

2.10. tähän tapahtumaan oli ilmoittautunut 13 paikallista liikettä Tuusulasta. Moni Tuusulan keskustan liikkeistä on vielä tulossa mukaan.
Lisätietoa tapahtumasta ja siinä mukana olevista yrityksistä: https://www.fleimio.fi/kekrit-2020/