fleimio käpy -seinähyllyn asennusohjeet

Tästä löydät ohjeet fleimio käpy (pine cone) -seinähyllyn asennukseen.

Fleimio-seinähyllyn on suunnitellut suomalainen Tero Jakku (TaM) ja se valmistetaan Suomessa. Hyllyjen materiaali on MDF. Seinähylly lanseerattiin taannoin Habitare-messuilla 2013.

Jokaisen fleimio-seinähyllyn mukana tulee asennusohjeet. Ohje on juliste, jonka toisella puolella on 1:1 kuva tuotteesta ja toisella puolella kuva auttamaan asennuksessa (ks kuva alla). Lue ohjeet hyvin ennen asennusta. Ole erityisen tarkka seinään porattavien reikien osalta. Tarkista oikeat reiän paikat mukana toimitettavien metallikiinnikkeiden avulla ennen poraamista.

fleimio - käpy - pine cone shelf - asennus - assembly instructions

Julisteen avulla voit etsiä fleimio-seinähyllylle oikean paikan.

Asennusohjeet

Anna ammattilaisen hoitaa asennus. Valmistaja emme ole vastuussa mahdollisista seinävaurioista.

  1. Valitse seinään sopivat kiinnitysruuvit. Anna ammattilaisten hoitaa asennus, jotta seinähylly tulee tukevasti asennettua. Tuotteen mukana ei ole ruuveja seinään kiinnitykseen, koska jokaisella seinämateriaalilla on omat vaatimuksensa.
  2. Tarkista vatupassin avulla, että seinähylly tulee asennettua oikein.
  3. Mikäli seinäsi on kiveä, voit asentaa fleimio-seinähyllyn minne haluat. Mikäli ei, tarkista, että pystyt asentamaan sen tukevasti. Seinähyllyn kestävyys riippuu seinästä mihin se asennetaan. Yksi hylly kestää noin 8kg painon jos se on asennettu seinälevyyn ja noin 15kg mikäli kiviseinään.
  4. Tarkista oikeat reiänpaikat ruuveille julisteesta SEKÄ metallikiinnikkeistä – jokainen metallikiinnike tulee kiinnittää kolmella ruuvilla seinään.
  5. Valitse seinään sopivat kiinnikkeet.
  6. Tarkista vielä merkattujen porattavien reikien paikat metallikiinnikkeiden avulla. Poraa reiät ja käytä proppuja tarvittaessa.
  7. Asenna metallikiinnikkeet oikeille paikoille. Niiden järjestys on 3 / 2 / 3 / 2 / 3 kuten näet julisteesta.
  8. Asenna mdf-hyllyt metallikiinnikkeisiin aloittaen ylimmästä hyllystä. Tarkista, että se on tiukasti seinässä kiinni ja kiinnitä se hyllyn alla olevista rei’istä metallikiinnikkeeseen. Katso allaolevasta kuvasta opastusta hyllyjen oikeaan järjestykseen.
  9. Sisusta hylly haluamillasi henkilökohtaisilla muistoilla, tavaroilla, tuotteilla tai kirjoilla. Hyllyn kauneus tulee sen sisältämistä tuotteista.
fleimio design - pine cone - black

Hyllyn suunnittelija Tero Jakku löysi hyllyyn inspiraation männyn kävyistä, joissa siemenet (salaisuudet) ovat kätkettynä suomujen alle. Tämä inspiraatio antoi hyllylle nimen (pine cone = Käpy).

Anna Kuukka (TaM) Suomesta on suunnitellut käpy-seinähyllyn pakkausgrafiikan.