fleimio-verkkokauppa toimitusehdot

Tilaamalla tuotteita käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu noudattamaan niitä. Tuotteiden hinnat (€) on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Hintoihin lisätään toimituskulut. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa 24%. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

maksuehdot 

fleimio-verkkokaupassa voi maksaa pankkisiirrolla (bank transfer) tai pankki- ja luottokorteilla. Pankkisiirto maksetaan suoraan fleimio-verkkokaupan tilille. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana pankki- ja luottokorttien osalta toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan (fleimio).

Paytrail Plc, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puh: +358 207 181 830 (Y-Tunnus 2122839-7)

toimitus

fleimio-verkkokaupasta tilatut tuotteet toimittaa niiden design-oikeuksien omistaja, millä takaamme sen, että toimitetut tuotteet ovat varmasti aitoja. Jokaisella näistä design-oikeuksien omistajista eli fleimio-yhteistyökumppaneista on oma kumppaninsa toimituksiin ja kertovat niistä sekä toimitusajoistaan teille, kun saavat tilauksen.

Tilaamanne fleimio-tuotteet lähetämme Suomessa Matkahuollon palveluna ja muihin maihin UPS palveluna. Tilattujen fleimio-tuotteiden nouto pyritään järjestämään mahdollisimman pian, useimmiten 24 tunnin sisällä kuluessa tilauksesta.  Toimitusaika on Suomessa arviolta kaksi päivää – muuten Euroopassa noin 5 päivää. Vahvistamme toimitusajan sähköpostitse, mikäli toimituksessa on viiveitä. Kaikki fleimio-tuotteiden toimitukset EU-alueella on vakuutettuja. Palvelun tarjoaja (Matkahuolto & UPS) ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Jos jokin tilauksen fleimio-tuotteista tai muista suomalaisista design-tuotteista on loppunut varastostamme, olemme tai yhteistyökumppanimme ovat sinuun välittömästi yhteydessä. Toimituspalvelujen tarjoajat varaavat itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksinä.

toimituskulut

Toimitusmaksun suuruus riippuu tilattavien tuotteiden arvosta ja painosta sekä toimitusmaasta. Mikäli tilatut tuotteet toimitetaan Sveitsiin, Norjaan, Iso-Britanniaan, USA:han tai Kanadaan, tulee toimituskuluihin lisäveloitus tehtävästä vientiselvityksestä EU-alueen ulkopuolelle.

palautusoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tekemänne tilaus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Palautusoikeus ei koske mahdollisia yritysasiakkaita. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille (fleimio, Kuovintie 3, 04320 Tuusula (info@fleimio.com)) päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää tilausvahvistuksen liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tilatut tuotteet takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tilaamanne tuotteet  takaisin.

Teidän on lähetettävä tilaamanne tavarat alkuperäisissä pakkauksissa takaisin fleimion tai sen yhteistyökumppaneiden määrittelemän kuljetusyrityksen toimesta takaisin tuotteen toimittajalle viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamis-ilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäisessä pakkauksessa ja muuttumaton.

tuotevirheen korjaaminen 

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta sähköpostitse (info@fleimio.com) virheilmoituksen ja palauttaa vioittuneen tuotteen asiakaspalautuksena sen design-oikeudet omistavalle taholleä. Toimitusmaksua ei sinun tällöin tarvitse maksaa. Samalla pyydämme ensiksi ilmoittamaan, onko kyseessä kuljetuksen aikana tapahtunut vioittuminen (toimitukset ovat vakuutettuja) ja toiseksi, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin, vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

riitojen ratkaisu 

Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.