fleimio design-liike / Keski-Uusimaa 1/2020

fleimio design-liike keskelle kylää,

Keski-Uusimaa lehti kertoi lukijoilleen fleimio design-liikkeestä 25.1.2020 julkaistussa lehdessä. Lehti kirjoitti ”design-liike keskelle kylää” ja että design-liike toimii myös taidegalleriana sekä työtilana. Design-liikkeen nimeksi tuli fleimio design-art-work.

Keski-Uusimaa etusivu juttu fleimio design-art-work

Keski-Uusimaa kirjoitti, että muutama vuosi sitten eri värisiä design-halkovaunuja näki lähes jokaisessa laadukkaassa sisustuslehdessä ja asuntomessujen esittelytalossa. Hiljaiselon jälkeen vaunut ovat tulleet takaisin. Ja nyt niitä voi nähdä jopa ihan livenä showroomissa Tuusulassa Hyrylän ytimessä.

Yrittäjä Jussi Leimio kertoo: ”Olin pitkään katsellut tätä taloa ja iskin tilaan kiinni, kun se oli mahdollista. Tämä on historiallinen talo ja lähden uudella kulmalla toteuttamaan liikeideaani”. Tämä hirsirakenteinen talo, missä fleimio design-art-work nyt sijaitsee, on rakennettu vuonna 1946.

fleimio design-art-work on Suomen ainoa fleimio-tuotteiden showroom, jonka yhteydessä toimii myös taidegalleria, jonka avasi taiteilija Maritta Meckelborgin näyttely. Lisäksi tilassa on co-working huone, mikä on tarkoitettu luovaksi työ- tai tapaamispisteeksi etätyöntekijöille, pienyrittäjille ja freelancereille.

Tuusulan keskustasta on puuttunut taidegalleria. Lisäksi alueella asuu paljon eri alan yrittäjiä ja co-working -tiloille on tarvetta. Leimio kertoo, että kylälle tarvitaan muutenkin lisää eloa.

Design-liikkeessä esitellään runsaasti kiitosta saaneita fleimio vaunuja, jotka ovat funktionaalisia ja esteettisiä. Niillä on dynaamiset muodot, selkeä käyttötarkoitus ja niitä on hiljaista käyttää. Vaunujen käyttötarkoitusta voi myös muuttaa tarpeiden mittaan. Niitä voi käyttää esimerkiksi viinikärryinä tai tyylikkääseen tekstiilien säilytykseen.

Keski-Uusimaa design-liike keskelle kylää s 16-17 25012020

fleimio design-art-work sijaitsee osoitteessa Kaupparaitti 3. Liike on avoinna ma-pe 10-17 ja la 9-14.

 

 

 

Kirjoita kommentti

Sinun täytyy olla kirjautunut, jotta voit jättää kommentin.