Mistä tunnistaa aidon fleimio-tuotteen 2/2020

Mistä tunnistaa aidon fleimio-tuotteen,

Aidon fleimio-tuotteen tunnistaa rekisterinumerosta. Uusiin fleimio-tuotteisiin on lisätty rekisterinumero, joka tekee jokaisesta fleimio-tuotteesta uniikin. Yksilöllisen rekisterinumeron tarkoituksena on lisätä fleimio-tuotteiden arvoa sekä estää fleimio-tuotteiden kopiointia ja piraattivalmistusta.

fleimio rekisterinumero kyltti tuotteessa

Mistä tunnistaa aidon fleimio-tuotteen, kysyi moni, kun selvitimme vuosina 2017-2018 epäilyä piraattivalmistetuista fleimio-tuotteiden kopioista. Tuolloin vastauksen antaminen oli vaikeata ja koska selvitysten tekemisen jatkaminen olisi vaatinut huomattavasti lisää resursseja, päätimme lakkauttaa fleimio-tuotteiden valmistuksen ja myynnin vuonna 2018.

Nyt vuonna 2020 fleimio-tuotteiden valmistus ja myynti on taas aloitettu, mutta niin, että tuotannon puolella fleimio itse on ottanut suurempaa roolia ja myynnin puolella ainoat fleimio-tuotteita myyvät design-liike ja verkkokauppa toimivat fleimio-merkin alla.

Tammikuussa 2020 fleimio avasi oman design-liikkeen, jonka yhteydessä toimii myös taidegalleria sekä co-working tila. Oma design-liike avattiin Tuusulan keskustaan osoitteeseen Kaupparaitti 3. Oma design-liike on tällä hetkellä maailman ainoa design-liike, joka myy fleimio-tuotteita. Design-liikkeen nimi on fleimio design-art-work, missä täst’edespäin fleimio-tuotteet kokoonpannaan, tarkastetaan laatu,  pakataan ja toimitetaan asiakkaille. Ennen toimitusta tilattuihin tuotteisiin lisätään fleimio-rekisterinumero, jolle merkitään omistaja.

Rekisterinumero on kaiverrettu yksilöllinen numerosarja haponkestävästä teräksestä valmistettuun tyylikkääseen kylttiin, joka asennetaan fleimio-tuotteeseen ja jolle merkitään omistaja. Rekisterinumero on valmiina kaikissa uusissa, joko fleimio design-liikkeestä tai fleimio-verkkokaupasta ostetuista fleimio-tuotteista.

fleimio-vaunuja joissa rekisterinumero fleimio design-liikkeessä

Rekisterinumero kiinnitetään fleimio-tuotteeseen tukevalla tarrakiinnityksellä niin, että se sopii tyylikkäästi tuotteen designiin.

Tiedot fleimio-tuoterekisterinumeroista ja fleimio-tuotteiden omistajista rekisteröidään. Tuotteiden omistajille luodaan käyttäjätunnus ja salasana tuohon rekisteriin, jotta omistaja voi hallinnoida omia tietojaan. Lue fleimio tuoterekisterin rekisteriseloste.

Rekisterinumeron tarkoitus on lisätä fleimio-tuotteiden arvoa ja estää piraattivalmistusta ja kopiointia. fleimio-tuote, jossa on rekisterinumero takaa sen, että kyseinen tuote on aito, mikä nostaa sen  jälleenmyyntiarvoa.

Kirjoita kommentti

Sinun täytyy olla kirjautunut, jotta voit jättää kommentin.